راهنمایی قابلمه های سرامیکی

مجموعه : مهارت های زندگی راهنمایی  قابلمه های سرامیکی

تکنیک های قابلمه

 

برای قابلمه هاي مناسب دچار مشکل هستید می‌توانید از راهنمایی این مقاله کمک بگیرید قابلمه هاي سرامیکی جدید ترین، پیشرفته ترین و برترین نوع ظروف آشپزخانه هست

 

به گزارش تالاب:قابلمه وسیله اصلی پخت و پز هست و هنگامی که خانمها برای می‌روند با اتواع و اقسام آن روبرو می‌شوند. با ما همراه شود تا بدانید کدام قابلمه برای پخت و پز مناسب تر هست.

 

کدام قابلمه برای پخت و پز مناسب تر است؟

خانم‌هاي منزل‌دار بهتر میدانند، نوبت به قابلمه و تابه که می رسد، نده ها انواع و اقسام ظروف از جنس‌هاي گوناگون را جلوی چشم مان قرار می‌دهند. این‌ که کدام ظرف را بخریم تا هم سالم بمانیم و هم غذاهایمان به برترین نحو پخته شود، تصمیمی بسیار سخت اما شدنی هست.

 

• قابلمه هاي تفلون در مقایسه با قابلمه هاي استیل، آلومینیمی و… انتخاب مطمئنی محسوب نمی شود چرا که معمولا در تهیه ظروف تفلون از کادمیم بهرهگیری می شود که از فلزات سنگین هست. این ماده کم کم وارد غذا میشود و احتمال سرطان، کوتاهی قد و ضایعات پوستی را افزایش می دهد.

 

• قابلمه هاي چدن عمر بالایی دارد. این ظروف برای پخت طولانی‌ با دمای متوسط تا بالا مناسب هست و اگر فاقد آلومینیم باشد، گزینش مناسبی برای پخت و پز محسوب میشود. این نوع قابلمه به طور یکسان حرارت را اکران می کند و به علت مقاومت در برابر دمای بالا برای سرخ کردن، پختن یا حتی در فر قرار دادن بسیار مناسب هست.

 

• قابلمه هاي استیل از همۀ قابلمه هاي دیگر بهداشتی تر هست چرا که زنگ نمیزند و هیچ‌ گونه واکنشی به مواد خوراکی نشان نمی دهد اما یک مشکل اساسی دارد؛ اینکه حرارت را مستقیم انتقال می دهد؛ یعنی وقتی یک قابلمه استیل روی حرارت قرار میگیرد، غذا سریع در آن می‌سوزد. قابلمه هاي استیل اکثر برای پخت انواع خورش و غذا هاي آبدار مناسب هست.

 

• قابلمه هاي سرامیکی جدید ترین، پیشرفته ترین و برترین نوع ظروف آشپزخانه هست که تا زمانی‌ که کاملا سالم و بدون خراشیدگی و ساییدگی باشد، می‌توان با خیال راحت و بدون هیچ نگرانی از آن بهرهگیری کرد.

 

• قابلمه هاي آلومینیمی برای سلامت انسان زیان آور است. نگهداری مواد خوراکی ترش اسیدی یا شور در ظروف آلومینیمی یا طبخ غذا در این ظروف موجب خروج آلومینیم از ظرف و ورود آن به غذا می شود. یبوست، اختلالات گوارشی، پوکی استخوان و آلزایمر از مهمترین عوارض ناشی از مصرف آلومینیم هست.

 

• قابلمه هاي مسی حرارت را به خوبی و به طور یکسان اکران می کند و معمولا از آنها برای تهیه مربا بهرهگیری میشود.

 

• قابلمه هاي لعابی اکثر برای طبخ غذا هاي آبدار به کار می‌رود و نمیتوان داخل انها برنج پخت. این قابلمه ها برای نگهداری انواع مواد خوراکی «گرچه به جز مواد اسیدی» در یخچال مناسب هست

منبع:

https://www.talab.org/housekeeping/life-skills/راهنمایی--قابلمه-های-سرامیکی.html


بهترین هدیه قابلمه ,ظروف ,سرامیکی ,راهنمایی ,حرارت ,مواد , قابلمه ,مواد خوراکی ,راهنمایی ,قابلمه برای ,اکثر برای ,جدید ترین، پیشرفته منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

..... معرفی کالا عجام مشاوره کنکور چاپ کلمه اخبار و اطلاعات جامع برنامه نویسی و سئو آموزشی، علمی و پژوهشی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان اجاره آپارتمان مبله در تهران | اجاره سوئیت مبله در تهران http://r94.rozblog.com/ مهر مدیا